Печень под шубой с яблоками и сыром 

http://hacklogic.ru/post/155938298561 http://hacklogic.ru

Ингредиенты:
печень (говяжья) отварная – 250-300 гр.
яйцо – 5 шт.
яблоки (большие кисло-сладкие) – 2 шт.
1 луковица
сыр колбасный – 150 гр.
майонез

Приготовление:
1.Отварную печень трем на крупной терке.
2.Лук порезать мелкими кубиками.
3.Сыр, яйца и яблоки натираем на крупной терке и начинаем собирать салат:
1- слой – печень, соль
2- слой – лук
3- слой – яблоки
4- слой – яйца, соль
5- слой – сыр
Каждый слой промазываем майонезом.

Приятного аппетита!

Nht0enSsPYc.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s